19.6.2014 15:22

Εκλογές της Κυριακή

Oι κυνηγοί, οφείλουν στον εαυτό τους, στο σύλλογο και στο σπορ που αγαπάνε, να πάνε την Κυριακή να ψηφίσουν στις εκλογές του συλλόγου για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Για να επιλέξουν αυτούς που θέλουν και να έχουν το δικαίωμα να συνδιαμορφώνουν την πολιτική του συλλόγου, να ζητούν ενημέρωση και να ελέγχουν τις πράξεις τους. Αυτοί που αδιαφορούν για τις εκλογές δεν έχουν το δικαίωμα στη συνέχεια να συμμετέχουν, να ζητούν ενημέρωση και να κρίνουν τίποτα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν αυτή την Κυριακή 22-6-2014 από τις  10:00 έως και τις  19:00 στα νέα γραφεία του συλλόγου στο παλιό παζάρι. Η παρουσία των μελών κρίνεται απαραίτητη. Τα χρονικά περιθώρια υποβολής υποψηφιοτήτων έχουν κλείσει από τις 6 Ιουνίου και κανείς δεν μπορεί πλέον να καταθέσει αίτηση συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία.

Δεν έρχεται

Στην εκλογική διαδικασία τελικά δεν θα δώσει το παρόν ο πρόεδρος της Β` ΚΟΑ Γιώργος Ψαρρός ή άλλο μέλος της διοίκησης. Κρίθηκε σκόπιμο να μην παραστεί, επειδή η διαδικασία είναι μόνο εκλογική και δεν θα γίνουν οι διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης, με αποτέλεσμα να μην έχει  δικαίωμα να απευθύνει ούτε χαιρετισμό. Μετά από αυτή την επιλογή, στις προθέσεις του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας είναι η επίσκεψη και η πρώτη επαφή να γίνουν μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου συμβουλίου του τοπικού συλλόγου. Η ημερομηνία θα οριστεί με κοινή συνεννόηση των δύο φορέων. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ