17.5.2012 21:54

Εκλογές στον Κυνηγετικό Σύλλογο Χίου

 
Γρήγορα πέρασε η διετία και ήλθε το πλήρωμα του χρόνου για την εκλογή της νέας διοίκησης του Κυνηγητικού Συλλόγου. Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιουνίου στην αίθουσα του Περιφερειακού συμβουλίου, στο πρώην κτίριο της Νομαρχίας, αλλά σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, που είναι και το πιο πιθανό, η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 24 του ίδιου μήνα.
Όσοι αγαπάνε το κυνήγι εύχονται αυτή τη φορά να μην παρουσιαστούν και πάλι τα φαινόμενα της αντιπαλότητας προηγούμενων εκλογών και το ιδεώδες θα ήταν να συμφωνήσουν όλοι στην κατάρτιση ενός ενιαίου ψηφοδελτίου.
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους, μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως και την Παρασκευή 1η Ιουνίου  στα γραφεία του συλλόγου στην οδό Καλαμπόκα 23. Την Δευτέρα το γραφείο θα δέχεται τα μέλη από τις 16:00 έως και τις 20:00 και από Τρίτη έως και Παρασκευή από τις 08:00 έως και τις12:00.
Από τη διαδικασία θα απουσιάσει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ο Μ. Ρές, που αποφάσισε να ξεκουραστεί και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και τη δουλειά του. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ