28.3.2022 10:12

Εκλογές στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Χίου

Στην Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. προσκαλεί τα μέλη της η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Χίου. Στην πρόσκλησή της αναφέρει:

Αξιότιμοι,

σας καλούμε στην Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Χίου, την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, ώρα 18:00, στο δεύτερο όροφο του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου.

Θέματα:

1ο  Απολογισμός πεπραγμένων 

2ο  Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

3ο  Συζήτηση πάνω σε θέματα που θα τεθούν από Συλλόγους 

Στην προσπάθεια που κάνουμε για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκπροσώπηση των Συλλόγων στην Ένωση, ζητάμε την παρουσία των εκλεγμένων από τις Γενικές Συνελεύσεις εκπροσώπων και στην περίπτωση που δεν υπάρχουν, των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων ώστε να ενημερωθούν για τις νόμιμες διαδικασίες εκπροσώπησης και να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες.

Σας ενημερώνουμε ότι οι εκπρόσωποι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίγραφο των πρακτικών της Γενικής Συνέλευσης στην οποία εξελέγησαν και να εξοφλήσουν την ετήσια συνδρομή ( για το 2022, 10 € ανά εκπρόσωπο ) ώστε να είναι ταμειακώς ενήμεροι και να συμμετέχουν κανονικά στις αρχαιρεσίες. 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε θέμα αφορά τους συλλόγους.

Με εκτίμηση για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος: Μιχάλης Πουλάδας 

Ο Γραμματέας: Νικόλαος Νικολαϊδης 

Εmail Ένωσης Γονέων: chiosenosigoneon@gmail.com

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ