22.5.2023 11:11

Εκλογές για νέο Δ.Σ. στην ΠΕΣ ΝΑΤ

Το Δ.Σ της ΠΕΣ ΝΑΤ ενημερώνει τα μέλη και τους συναδέλφους ότι το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές του νέου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου μας έκλεισε.

Ευχόμαστε σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία στις εκλογές του σωματείου μας που θα γίνουν το Σάββατο 27 Μαΐου στο Εργατικό κέντρο Χίου από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μέλη και μη, τις χήρες συναδέλφων, να προσέλθουν για να ψηφίσουν, σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις του καταστατικού μας.

Επίσης, ενημερώνουμε τα Μέλη μας που την ημέρα των εκλογών θα βρίσκονται εκτός Χίου ή θα αδυνατούν για διάφορους λόγους να προσέλθουν για να ψηφίσουν, μπορούν από σήμερα Δευτέρα 22 Μαΐου 2023 και μέχρι την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 να ψηφίζουν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σωματείου μας pesnatchiou@gmail.com

Ζητάμε όσο γίνεται μεγαλύτερη προσέλευση και στις φετινές εκλογές του Σωματείου μας, θέλουμε όλους τους συναδέλφους και χήρες συναδέλφων κοντά μας, όσο πιο μεγάλη είναι η προσέλευση τόσο δυναμώνει η φωνή μας.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ