4.4.2013 11:11

Εκλεκτός των κυβερνητικών εταίρων ο Γ. Αμπαζής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Αν κάποιος νόμιζε ότι με την κατάθεση πρότασης μομφής από την αντιμνημονιακή κίνηση δημοσίων υπαλλήλων προς τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Γ. Αμπαζή, θα τελείωνε και η διάσπαση που υπάρχει στο εσωτερικό της, είναι μακριά νυχτωμένος.
Με νέα ανακοίνωση της η Αντιμνημονιακή κίνηση Δημοσίων Υπαλλήλων κατηγορεί το Γ. Αμπαζή για διασπαστική τακτική και υποστηρίζει ότι η παραμονή του στην προεδρία οφείλεται καθαρά και μόνο στις ψήφους των εκπροσώπων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. «Αυτό που εμείς θεωρήσαμε προφανές και ιστορικά αναγκαίο απορρίφτηκε από τη μέχρι τώρα πρακτική και συμπεριφορά του προέδρου. Σε μια εποχή που το συνδικαλιστικό κίνημα δέχεται συντονισμένη επίθεση, με σκοπό την απαξίωση του στις συνειδήσεις των εργαζομένων,  ο  κύριος Αμπαζής  με στάσεις και δηλώσεις του συνέβαλλε σε αυτές τις επιθέσεις. Εξυπηρετεί με αυτόν τον τρόπο όχι τα συμφέροντα των εργαζομένων αλλά τα σχέδια της κυβέρνησης.
Καταθέσαμε μομφή στο κ. Αμπαζή , για ν ανακόψουμε αυτή τη πορεία αποδυνάμωσης  και απαξίωσης του τοπικού παραρτήματος . Η μομφή αυτή αφορούσε το πρόσωπο του Προέδρου και σε καμία περίπτωση τη συνδικαλιστική παράταξη στην οποία ανήκει. Αυτό επειδή πιστεύουμε ότι τα παραπάνω αφορούν προσωπικές του επιλογές , θεωρώντας αδιανόητο στη σημερινή συγκυρία να αποτελούν επιλογές παραταξιακές η κομματικές.
Ο κ. Αμπαζής παραμένει σήμερα πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της ΑΔΕΔΥ με την θετική ψήφο του εκπρόσωπου της συνδικαλιστικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και το «παρών» του εκπροσώπου του σκληρού πυρήνα του τοπικού ΠΑΣΟΚ κύριου Καμπούρη.  Η παραμονή του στην Προεδρεία του τοπικού παραρτήματος είναι επιλογή των κυβερνητικών εταίρων  και οι από εδώ και στο εξής δράσεις του προέδρου χρεώνονται σε αυτούς και μόνο. Οι εκπρόσωποι της Αντιμνημονιακής Κίνησης Δημοσίων Υπαλλήλων θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα σωματεία και ΟΛΟΥΣ τους δημοσίους υπαλλήλους για την ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής και της μνημονιακής κυβέρνησης».

                                                                                  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ