30.3.2023 13:00

Έκκληση στους εθελοντές αιμοδότες από τον Π.Σ.Α.με.Α.

Άμεση ανάγκη να βρεθεί αίμα για συμπολίτη μας που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Αθήνα

Με ανακοίνωση του ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες επανέρχεται και επαναλαμβάνει την έκκληση για προσφορά αίματος, το οποίο προορίζεται για τον Παντελή Καλόγερο, ο οποίος νοσηλεύεται εκ νέου σε νοσοκομείο της Αθήνας, προκειμένου να χειρουργηθεί με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας του. 

Η ομάδα αίματος του Παντελή είναι η 0 ρέζους αρνητικό. Δέχεται δηλαδή αίμα ΜΟΝΟ από αυτή την ομάδα αίματος. Η Τράπεζα αίματος του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου, η οποία υποστηρίζει την νοσηλεία του δεν μπορεί να καλύψει τις 15 φιάλες που χρειάζονται προς το παρόν, γεγονός που κάνει αναγκαία την άμεση προσφορά αίματος για τον Παντελή από τους εθελοντές αιμοδότες της ομάδας αυτής.

Παρακαλούνται όλοι όσοι έχουν αυτήν την ομάδα αίματος και μπορούν να δώσουν αίμα να επικοινωνήσουν άμεσα με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου, στο 2271350 136, ενώ εάν βρίσκονται στην Αθήνα, να απευθυνθούν στο Ευγενίδειο θεραπευτήριο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ