8.4.2020 13:32

ΗΧΗΤΙΚΟ- Μήνυμα ζωής από τον 37χρονο στρατιωτικό στην κοινωνία της Χίου

"Ο κορωνοϊός δεν είναι αστείο, δεν κάνει διακρίσεις, προστατεύστε τους εαυτούς σας και τις οικογένειές σας", λέει στην πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη στο politischios μετά το εξιτήριο από το Νοσοκομείο

Αναμφίβολα αποτέλεσε το πρόσωπο των ημερών, όντας το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη Χίο. Μέσα σε λίγα λεπτά, εντός του θαλάμου απομόνωσης και με περιορισμένη επικοινωνία, δίνοντας παράλληλα τη δική του μάχη κατά του κορωνοϊού, είδε, εξαιτίας ανεγκέφαλων χρηστών, το πρόσωπό του να φιγουράρει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για τον ίδιο, αποτέλεσε μία από τις πιο σημαντικές εμπειρίες ζωής μέχρι και σήμερα, την οποία θέλησε να μοιραστεί διαδικτυακά με το αναγνωστικό κοινό του Politischios.gr.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρεται στη μάχη που έδωσε, διευκρινίζει ότι ουδέποτε ταξίδεψε εκτός Χίου από τον Σεπτέμβρη του 2019 μέχρι σήμερα, ευχαριστεί όσους βρέθηκαν στο πλευρό του και προανήγγειλε κατάθεση μηνύσεων κατά όσων διακίνησαν ψευδείς πληροφορίες αλλά και το προφίλ του στο Facebook, ενώ ο ίδιος έδινε τη δίκη του μάχη.

Τέλος έδωσε το δικό του μήνυμα στους Χιώτες, λέγοντας ότι ο κορωνοϊός δεν είναι αστείο, καλώντας ακόμα και όσους διαφωνούν με τα αυστηρά μέτρα να τα τηρήσουν στο έπακρο.

Αρχείο ήχου

Covid-19-Panagiotis

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ