12.10.2018 20:26

ΗΧΗΤΙΚΟ | Διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν... τον Τσάκο

Νέες προκλητικές δηλώσεις του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας Γ. Τσάκου αυτή τη φορά στον Real Fm

Την υποκρισία της Δημοτικής Αρχής Βουρνού που βλέπει παντού ακραίους και ρατσιστές στην προσπάθειά της να χτυπήσει την Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα και όσους διατύπωσαν ανησυχίες για τη λειτουργία των Δ.Υ.Ε.Π. στο νησί, αναδεικνύει η περίπτωση του Δημοτικού της Συμβούλου Γ. Τσάκου. 

Μη αρκούμενος στα όσα δήλωσε εντός του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης περί "αραπιάς", διαχωρισμού σχολείων και μεταναστριών "...που το δουλεύουν για να ζήσουν", το μεσημέρι της Παρασκευής βγήκε στον αέρα του Real Fm, φιλοξενούμενος του Δημοσιογράφου Μάνου Νιφλή. 

Ο σύμβουλος της πλειοψηφίας όχι μόνο υπερασπίστηκε τα όσα είπα στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τα οποία ουδεμία παρέμβαση υπήρξε από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής αλλά προχώρησε ένα βήμα παρακάτω:

Χαρακτήρισε τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας ως ανόητους που σύγκριναν τους πρόσφυγες του 1922 με όσους έρχονται στη Χίο, διερωτήθηκε "τι δουλειά έχει ο μαύρος στη Χίο", υπογράμμισε ότι "μας χωρίζει το χρώμα και τίποτα άλλο", μίλησε για "γκαστρωμένες που κυκλοφορούν στους δρόμους", έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο ώστε να γεμίσει η Ευρώπη από μετανάστες, ανέφερε τον όρο επιμειξία για γάμους μεταξύ Χιωτών και άλλων εθνικοτήτων και πρότεινε να πάνε σπίτια τους και αν θέλουν να πάνε σχολείο να πάνε σε σχολεία της Χίου που είναι κλειστά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ