24.10.2012 11:49

Εκφράζονται στο δρόμο

Με πολυποίκιλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή μαθητών της Δευτεροβάθμιας, θα εορταστεί και φέτος η Ημέρα Δημόσιας Καλλιτεχνικής Έκφρασης σε δημόσιο χώρο που ξεκίνησε από το 2007.
Φέτος, ο Τομέας Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου τιμά τη μέρα αυτή με μία ελεύθερη, διασχολική, πολύμορφη δράση στην κεντρική πλατεία της πόλης το ερχόμενο Σάββατο από τις 10.30 το πρωί έως τις 13:30.
Η καρδιά της πόλης θα χτυπά στον παλμό των μαθητικών ομάδων που θα παρουσιάσουν ελεύθερα και αυτοσχεδιαστικά, τραγούδια, μουσικές, συνθέσεις κίνησης, χορού και ακινησίας, επί τόπου σχεδιασμένα ζωγραφικά θέματα, αλλά και ηλεκτρονικές προβολές ποικίλης θεματολογίας.
Συμμετέχουν μαθητές και εκπαιδευτικοί από τα εξής σχολεία:
Μουσικό σχολείο Χίου, 2ο, 3ο και 4ο Γυμνάσιο Χίου, Γυμνάσιο Κάμπου, Γυμνάσιο Βροντάδου, Γυμνάσιο Καλλιμασιάς, 2ο και 3ο Γ. Λύκειο Χίου, Λύκειο Βροντάδου, ΕΠΑΛ Χίου ενώ θα συμμετάσχει εκτάκτως η Χορωδία 2ου Δημοτικού Σχολείου Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ