31.1.2019 13:22

Εκδήλωση τιμής για τον αεροπόρο αντισμήναρχο Κωνσταντίνο Περρίκο

Με αφορμή την συμπλήρωση 76 ετών από την εκτέλεση του αντιστασιακού αεροπόρου αντισμηνάρχου Κωνσταντίνου Περρίκου, οραματιστή της Ευρωπαϊκή Ένωση των λαών, της αλληλεγγύης και της ευημερίας, την τοποθέτηση της προτομής του στον δημοτικό Κήπο της Χίου και την σχετική απόφαση της δημοτικής αρχής για την ανάδειξη του Καλλιμασιώτη ήρωα, ο οποίος υπήρξε φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτελούς και αλτρουιστικής πατριωτικής δράσης κατά τη διάρκεια της Κατοχής, όλοι οι φορείς της γενέτειράς του σε συνεργασία με τον Δήμο Χίου διοργανώνουν τις ακόλουθες εκδηλώσεις τιμής:

  • Στην Καλλιμασιά, τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:30 κατάθεση στεφάνων, επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο της προτομής του και εορταστική εκδήλωση στην αίθουσα του πολιτιστικού σωματείου «Πρόοδος» με την επιμέλεια του Δημοτικού Σχολείου Καλλιμασιάς.
  • Στον Δημοτικό Κήπο Χίου, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 στις 12:00 κατάθεση στεφάνων, επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο της προτομής του.
  • Προκήρυξη λογοτεχνικού μαθητικού διαγωνισμού για τους μαθητές της Στ τάξης του Δημοτικού σχολείου Καλλιμασιάς, της Γ τάξης του Γυμνασίου Καλλιμασιάς και της Α και Β τάξης του Γενικού Λυκείου Καλλιμασιάς σε συνεργασία με τις Δνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ