24.6.2019 10:47

Εκδήλωση για τις ιδιωτικές επενδύσεις του Αγροτικού Leader από την ΕΤΑΧ

Ενημερωτική Εκδήλωση για την 1η Προκήρυξη Υποβολής Προτάσεων στο Επενδυτικό Πρόγραμμα CLLD/Leader Ιδιωτικού Χαρακτήρα διοργανώνει την Τετάρτη, 26 Ιουνίου  και ώρα 18.00 στην Αίθουσα Συνεδρίων του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου, η ΕΤΑΧ.

Κατά την ενημέρωση θα παρουσιαστούν οι υποδράσεις του Τοπικού Προγράμματος, οι κανόνες επιλεξιμότητας και ο τρόπος υποβολής των αιτήσεων στήριξης. Κατόπιν, θα απαντηθούν ερωτήσεις του κοινού σχετικές με την πρόσκληση και τις διαδικασίες υποβολής.

Το Τοπικό Πρόγραμμα Χίου, Μέτρο 19.2 CLLD/LEADER του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 αφορά κυρίως σε δράσεις ενίσχυσης επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού, στη μεταποίηση, τη βιοτεχνία και τη χειροτεχνία, στην παροχή υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση του τοπικού αγροτικού πληθυσμού με ποσοστά ενίσχυσης μεταξύ 55 και 75%.Η καταληκτική ημερομηνία υποβολών αιτήσεων στήριξης είναι η 30η Αυγούστου 2019.

Στην  ιστοσελίδα της ΕΤΑΧ(www.leaderchios.gr)  μπορείτε να βρείτε την 1η Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Επενδυτικά Σχέδια Ιδιωτικού Χαρακτήρα, τον Οδηγό Επενδυτή καθώς και επιπλέον ενημερωτικό υλικό για το CLLD/LEADER.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ