9.1.2013 17:38

Έκανε νερά το τιμολόγιο…

ΑΠΟ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΧΩΡΙ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΕΥΑΧ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 1205 ΕΥΡΩ

Τά’ χασε η Αθηνά Λυμπέρη όταν είδε ότι καλείται να πληρώσει 1205 ευρώ στο λογαριασμό του πρώτου τετραμήνου του 2012 της ΔΕΥΑΧ, αντί των 30 περίπου που πλήρωνε έως τώρα για την οικιακή κατανάλωση. Με τη σιγουριά ότι δεν έχει καταναλώσει τις ποσότητες που καλείται να πληρώσει ζήτησε από τη ΔΕΥΑΧ να γίνει νέα καταμέτρηση του νερού  και κοστολόγηση της κατανάλωσης.

Η υπηρεσία έδειξε ενδιαφέρον γνωρίζοντας ότι πρόσφατα ότι στην ίδια περιοχή είχαν επισημανθεί και άλλες λανθασμένες τιμολογήσεις και μετά από αυτοψία εντοπίστηκαν το λάθος στην καταμέτρηση και μια μικρή διαρροή στο δίκτυο που έπρεπε να αποκατασταθεί.

Τελικά,  τώρα καλείται συμβιβαστικά να καταβάλλει 35  ευρώ τα οποία θα πληρώσει με σχετική δυσκολία, αφού η οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, όπως βεβαιώνουν και οι κάτοικοι του χωριού.

Σωστά

Όσο για το ότι καλείται να πληρώσει τώρα στο λογαριασμό του πρώτου τετραμήνου του 2012, μην ανησυχείτε για την κατάσταση των ματιών σας, ούτε είναι συντακτικό λάθος. Σωστά διαβάζετε. Οι δημότες της περιοχής του Αγίου Μηνά, πληρώνουν με σημαντική καθυστέρηση τα τιμολόγια εξαιτίας της παθογένειας του συστήματος που έχει κληρονομήσει η ΔΕΥΑΧ από τους πρώην δήμους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ