10.5.2012 15:29

«Είμαι παρών, με σύμμαχο το Θεό και την κοινωνία» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ

 

Την πρόθεση του να στηρίξει τον αγώνα της Ν.Δ. εφόσον προκύψει επαναληπτικός γύρος εκλογών εξέφρασε ο Στ. Κάρμαντζης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες, ως αποτέλεσμα και της εμπιστοσύνης του Αντ. Σαμαρά στο πρόσωπο του, επιλέγοντας τον για υποψήφιο. 

Ο κ. Κάρμαντζης χαρακτήρισε πολλές φορές το αποτέλεσμα των εκλογών μεταξύ του ιδίου και του Κ. Μουσουρούλη «οριακό», έδωσε σύχαρητήρια σε όσους πλασίωσαν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων αλλά και της Ν.Δ., ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα προσφύγει σε ένσταση κατά του αποτελέσματος.

«Όλοι θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος. Εγώ δηλώνω παρών στις εξελίξεις για την παράταξη και την κοινωνία» τόνισε, ενώ σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι δέχθηκε πολεμική από αντιπάλους του σχολίασε με νόημα ότι: «Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν. Σε πολλές συζητήσεις που γίνονται σε τραπέζια και ανάμεσα στον κόσμο το γνωρίζουν. Δεν θα σχολιάσω τίποτα παραπάνω. Μια μάχη τέλειωσε. Όλοι θα κριθούμε», υποστήριξε.

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ