18.6.2013 12:04

Εικόνες σύγχρονης ακτοπλοΐας εν έτη 2013

• ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ ΤΟΥ “EUROPEAN EXPRESS”

Την θλιβερή πραγματικότητα στο χώρο της ακτοπλοΐας αναδεικνύει για μία ακόμη φορά επιστολή συνοδευόμενη από φωτογραφικό υλικό, συμπολίτη μας που αποθανάτισε με τη φωτογραφική του μηχανή το πλοίο «European Express» της ΝΕΛ την ώρα που αναχωρεί από το λιμάνι του νησιού μας για να εκτελέσει δρομολόγιο της άγονης.

«Επειδή το περιστατικό με το Μύκονος είναι νωπό, τα προβλήματα στα πλοία συχνά καλό θα είναι να αναδείξετε το θέμα», σημειώνει στην επιστολή του ο αναγνώστης.

«Έχουμε κάνει όλες τις νόμιμες κινήσεις»

Για επιβολή διοικητικών κυρώσεων που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη έκανε λόγο μιλώντας στον «π» ο Λιμενάρχης Χίου Γ. Σκανδάλης, τονίζοντας ότι το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να ενημερωθούν οι αρμόδιες αρχές.

«Έχουμε κάνει έγγραφο και προς την Εισαγγελία και στο Ρωσικό Νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, στη Σημαία του πλοίου που είναι η Κύπρος αλλά και στην Εταιρία. Οι διαδικασίες είναι σε εξέλιξη»,. Σημείωσε ο κ. Σκανδάλης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ