17.6.2015 14:09

Ειδυλλιακές διακοπές στο Αιγαίο!

Το Αιγαίο είναι πάντα στη μόδα και προσφέρεται για μοναδικές εμπειρίες. Ο καλύτερος τρόπος για να τις ζήσετε είναι οι 3ήμερες, 4ήμερες και 7ήμερες κρουαζιέρες «Ειδυλλιακό Αιγαίο» της Celestyal Cruises. Δεν υπάρχει πιο άνετος και πιο οικονομικός τρόπος για να επισκεφθείτε και να εξερευνήσετε πολλά νησιά σε λίγες μέρες.
 
Οι άνθρωποι της Celestyal Cruises έχουν φροντίσει να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη και επιθυμία. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε πόσες ημέρες θα διαρκέσει το ταξίδι σας. Οι πιο μαγευτικοί προορισμοί σας περιμένουν.
 
Από την κοσμοπολίτικη Μύκονο, ως τη Μήλο με τις δαντελωτές ακτές, τη γραφική Σάμο με τα καταγάλανα νερά και τις λευκές αμμουδιές του Κουσάντασι. Από την πανέμορφη Σαντορίνη, ως τη αρχοντική Σύρο, την Ίο, την Κω και το Τσεσμέ. Οι πιο ειδυλλιακοί προορισμοί υπόσχονται μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.
 
Οι κρουαζιέρες της Celestyal Cruises δεν είναι μόνο ειδυλλιακές, αλλά και πολύ οικονομικές, αφού από 89€ το άτομο την ημέρα με πλήρη διατροφή, 8 ποτά την ημέρα, όλη μέρα διασκέδαση και ΔΩΡΟ μία εκδρομή στην Έφεσσο, μπορείς να κάνεις κι εσύ πραγματικότητα την κρουαζιέρα των ονείρων σου στα πιο μαγευτικά μέρη του Αιγαίου. Και μην ξεχνάς, τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν!

Και για το 2015, οι επιβάτες της Celestyal Cruises θα  εκπλαγούν ευχάριστα από τις συνολικά ογδόντα και πλέον θεματικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλα τα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας. Εκδηλώσεις που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα, τα γούστα, και τις ανάγκες κάθε επιβάτη ξεχωριστά και προωθούν την ελληνικότητα με αυθεντικό και διασκεδαστικό τρόπο..

Φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, η Celestyal Cruises σας περιμένει εν πλω για εμπειρίες που υπόσχονται ψυχαγωγία 5 αστέρων. Ετοιμαστείτε για γευσιγνωσία και οινογνωσία με διακεκριμένους και διεθνώς αναγνωρισμένους Έλληνες chef (Diane Kochylas, Άρης Τσανακλίδης, Γεωργία Τσάρα και άλλοι) και έμπειρους οινολόγους (από το Κτήμα Μερκούρη και το Porto Carras). Και οι εμπειρίες δε σταματούν εδώ! Θα μυηθείτεστα μυστικά της Μαστίχας Χίου, θα απολαύσετε ένα μοναδικό αφιέρωμα στην ελληνική πολιτιστική κληρονομία με παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς από το Λύκειον των Ελληνίδων, θα παρακολουθήσετε διαδραστικά ταξίδια στην ελληνική Αρχαιολογία και Ιστορία, το θέατρο, ενώ θα διασκεδάσετε με συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών για κάθε ηλικία και γούστο (Θανάσης Πολυκανδριώτης, Κώστας Μαρτάκης, Ηλίας Βρεττός, Kings, αγαπημένοι συμμετέχοντες από το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο The Voice of Greece) που θα θυμάστε για καιρό.

Ελάτε να τσουγκρίσουμε ελληνικά ποτά, να χορέψουμε παραδοσιακά, να μαγειρέψουμε σπιτικά, να δροσιστούμε στο κατάστρωμα κάτω από τον Αιγαιοπελαγίτικο ήλιο, να μάθουμε, να δοκιμάσουμε, να ξεφαντώσουμε εν πλω. Γιατί Ταξίδι δεν είναι μόνο ο προορισμός, αλλά και η ίδια η διαδρομή. Μη χάσετε την ονειρεμένη εμπειρία της Celestyal Cruises!

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ