Κοινωνία

23/11/15 16:27

τελ. ενημ.: 24/11/15 10:20

Έχω ένα όνειρο…

Να κάνει τους παραγωγούς και τους εργαζόμενους στην Ένωση υπερήφανους για το προϊόν που παράγουν και τη δουλειά που κάνουν, θέλει ο νέος πρόεδρος της Ε.Μ.Χ. Γιώργος Τούμπος. Σαββάτο πρωί μόλις έχει γυρίσει από το μάζεμα των ελιών. Ομολογεί ότι είναι πολύ φορτισμένος ακόμη. Προτιμά να αποφεύγει τα μεγάλα λόγια. «Θέλω να κάνω τους εργάτες  που δουλεύουν στα χωράφια και στην Ένωση περήφανους για τη δουλειά τους  και το προϊόν που παράγουν».

Αυτό θα γίνει με την προστασία και  ανάδειξη του  μαστιχιού, με βασικό κλειδί το άνοιγμα νέων αγορών με  άμεση εμπορία της Ένωσης, χωρίς να εμπλέκεται με το αντικείμενο της θυγατρικής της, της Mediterra.

Έχει μάθε να εργάζεται οργανωμένα και ομαδικά. Με αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα θα επιχειρήσουν με τους συνεργάτες του να δώσουν στην Ένωση την ώθηση για να ανέβει επίπεδο.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ο Πυργούσης  Γ. Τούμπος γεννήθηκε στη Χίο το 1967. Πριν κλείσει την πρώτη δεκαετία της ζωής του η οικογένεια μετακόμισε στον Πειραιά, γιατί ο πατέρας του εργαζόταν στα ναυπηγεία της Ελευσίνας. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς, εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε τρεις μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά πάντα είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του την επιστροφή στα πάτρια εδάφη. Για να το καταφέρει επέλεξε να μπει στο δημόσιο. Επέστρεψε το 2009.  Αρχικά δούλεψε στο δήμο Μαστιχοχωρίων και με την εφαρμογή του Καλλικράτη μεταφέρθηκε στην Οικονομική Υπηρεσία του δήμου Χίου.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση