22.8.2012 14:24

Εγρήγορση κινήσεων και απεμπλοκή διαδικασιών (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΑΡΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΓΙΑΚΑΛΗ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΧΙΟΥ

 

Τα πυρά του κατά του Δασαρχείου Χίου εξαπέλυσε σε συντέντευξη Τύπου, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής, κατηγορώντας τους υπεύθυνους για στενόμυαλες πρακτικές και κινήσεις.

Ο ίδιος υποσχέθηκε ότι η Περιφέρεια θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια στα πλαίσια του εφικτού, ενώ συνέστησε ψυχραιμία και ευρύτητα πνεύματος στις δύσκολες στιγμές που περνάει η Χίος.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε θα πρέπει να ξεκινήσει ένας διάλογος από το μηδέν για την ανοικοδόμηση των πληγέντων περιοχών.

«Θα πρέπει να υπάρξουν συντεταγμένες κινήσεις από την πολιτεία γιατί το μέγεθος της καταστροφής είναι τεράστιο. Θα πρέπει να δούμε τις ζημιές και τον τρόπο αποκατάστασής τους. Έχουμε κάνει ήδη, μερικά πρώτα βήματα σε ότι αφορά τους Μαστιχοπαραγωγούς και τους Κτηνοτρόφους και θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας. Όμως θα πρέπει η κεντρική διοίκηση να μη δείξει ανάλγητη συμπεριφορά αλλά να υπάρξει εγρήγορση κινήσεων και πράξεων πέρα από το δαιδαλώδες νομοθετικό πλαίσιο».  

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ