1.8.2016 11:06

Εγκλωβισμένοι στον παραλογισμό [ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΝΩΣΕΩΣ

Αντιμέτωποι με τον παραλογισμό ενός ιδιώτη βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής δεκάδες πελάτες του ξενοδοχείο «Ελληνικό Κάστρο» αλλά και περιπατητές που αποφάσισαν να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στον χώρο απέναντι από το ξενοδοχείο.

Επιστρέφοντας αντιλήφθηκαν ότι εκσκαφέας ιδιωτικής εταιρείας είχε κλείσει την είσοδο του χώρου στάθμευσης, εγκλωβίζοντας τα οχήματα μέσα σε αυτό.

Έπειτα από πολύωρες αναζητήσεις της Τροχαίας Χίου και με τη συμβολή του ειδικού συμβούλου του Στ. Κάρμαντζη Δ. Μυλωνάδη, κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του ιδιοκτήτη του μηχανήματος.

Όπως έγινε γνωστό ο εκσκαφέας ανήκει στον εργολάβο που είχε αναλάβει την καθαίρεση σημείων του αιγιαλού που είχαν χαρακτηριστεί ως αυθαίρετα και που σύμφωνα με τα όσα είπε στην Αστυνομία ουδέποτε παρέλαβε στα χέρια του την απόφαση προσωρινής διακοπής του έργου, παρότι είναι γνωστό σε όλους.

Τελικά έπειτα από 4 ώρες αναμονής, ανοίχτηκε δεύτερη έξοδος νοτιότερα της κύριας εισόδου/ εξόδου, ώστε να απεγκλωβιστούν τα οχήματα ενώ ο Στ. Κάρμαντζης έδωσε εντολή απομάκρυνσης του οχήματος το οποίο δεν έφερε ούτε πινακίδες παρά μόνο την επιγραφή της ιδιοκτήτριας εταιρίας.

«Προφανώς δεν πρόκειται να το αφήσουμε να περάσει έτσι. Η Περιφέρεια και ο κ. Κάρμαντζης θα επιληφθούν του θέματος άμεσα. Ήδη έχουν γίνει αρκετές ενέργειες και συνεχίζουμε», ανέφερε στον «π» ο κ. Μυλωνάδης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ