30.7.2012 18:09

Εγκεφαλικά νεκρός ο 23χρονος Πακιστανός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Το πιο σκληρό της πρόσωπο έδειξε η μοίρα στον 23χρονο Πακιστανό που το μεσημέρι του Σαββάτου  θέλησε να γευτεί τη θαλασσινή δροσιά στον Όρμο του Λω, έπειτα από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.
 Χωρίς να πολυκαταλαβαίνει τι κάνει, ξάπλωσε σε μια… σανίδα και έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει άμεσα να πνιγεί!

Οι κολυμβητές που βρίσκονταν στον όρμο του Λω στον Βροντάδο, είδαν τον 23χρονο Πακιστανό να βουλιάζει και αμέσως έβαλαν τις φωνές καλώντας τον ναυαγοσώστη της παραλίας να τον βοηθήσει. 

Εκείνος αντέδρασε αστραπιαία, πέφτοντας στο νερό και βγάζοντας στην επιφάνεια το νεαρό μετανάστη. Μόλις τον έβγαλε στην στεριά, του έκανε τεχνητή αναπνοή καθώς είχε καταπιεί μεγάλη ποσότητα νερού ενώ λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκε στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Εκεί ξεκινάει και η μεγάλη περιπέτεια για τον νεαρό αφού παρά τις προσπάθειες των ιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο 23χρονος δεν κατάφερε να επανακτήσει τις αισθήσεις του ενώ σήμερα τα ξημερώματα διαπιστώθηκε ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός.
Οι ιατροί του Νοσοκομείου σε μία τελευταία προσπάθεια, αναμένεται μέχρι σήμερα το βράδυ να στείλουν τον άτυχο νεαρό σε νοσηλευτικό κέντρο των Αθηνών όπου θα εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες επαναφοράς του στη ζωή.
Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί δυνατό τότε οι ιατροί θα τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα και θα διαπιστώσουν το θάνατό του. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ