7.10.2016 23:04

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα της WIND στη Χίο

Πλήρως ανανεωμένο και εξοπλισμένο με κινητά, tablet και gadgetτελευταίας τεχνολογίας, εγκαινιάστηκε σήμερα το απόγευμα το νέο κατάστημα της WINDστη Χίο.

Ο Νίκος και  η Μαίρη Δηράκη με την  πολυετή εμπειρία τους, την απλότητα τους, την έμφυτη ευγένεια τους μα πάνω από όλα την άψογη εξυπηρέτησή τους,  έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των Χιωτών , αυξάνοντας καθημερινά τον αριθμό των συνδρομητών της Wind που μόνο στο νησί μας ξεπερνούν τους 8000.

«Ευχαριστούμε πάνω από όλα τους συνδρομητές μας που όλα αυτά τα χρόνια μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται. Είμαι πολύ χαρούμενη που το κατάστημά ανακαινίστηκε και έγινε ακόμη πιο σύγχρονο και λειτουργικό», ανέφερε η Μαίρη Δηράκη.

178 ανακαινισμένα καταστήματα

Στα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος της WINDστη Χίο παρερεύθηκαν ο Γενικός διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας(salesDirector) Χρήστος Νούλης, ο επιθεωρητής καταστημάτων της WINDd(Regionalmanager) και ο Ανδρέας Σαζακλής (Senior Retail Sales Manager ofWINDStores) , ο οποίος μιλώντας στον «π» δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη ανακαίνιση του καταστήματος της WINDστη Χίο. «Έχουμε ανακαινίσει178 καταστήματα και στόχος μας είναι να ανακαινίσουμε και τα 220».

Ενημέρωση-παιχνίδι και κέρασμα

 

Όσοι πάντως το απόγευμα της  Παρασκευής επισκέφτηκαν το κατάστημα της WINDείχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχης τους στον «Τροχό της WIND» και να κερδίσουν πλούσια δώρα, να ενημερωθούν από τους υπεύθυνους για τα προνομιακά προγράμματα της WIND και τέλος να απολαύσουν γλυκές λιχουδιές από τα MastihaShop καθώς και  φρέσκα παγωτά «Κρόνος».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ