26.11.2015 10:26

Έφυγαν με δεσμεύσεις

ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΗ ΒΟΛΙΣΣΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ

Τη δέσμευση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη για άμεση προκήρυξη της θέσης του Γενικού Ιατρού στη Βολισσό αλλά και την γρήγορη πλήρωση των Αγροτικών Ιατρείων της Αμανής όταν σε αυτά προκύπτουν κενά, απέσπασαν οι φορείς της Χίου κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης στην Αθήνα.

Παράλληλα ο κ. Πολάκης δεσμεύτηκε να εξυπηρετείται προσωρινά το Ιατρείο της Βολισσού με άλλο Γενικό γιατρό ενώ επισημάνθηκε η ανάγκη να μην αποσπώνται αγροτικοί γιατροί από τα Ιατρεία της Αμανής και να προβάλλονται από το Υπουργείο τα κίνητρα που υπάρχουν, όταν γίνεται η προκήρυξη των αγροτικών αυτών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο κυβερνητικός Βουλευτής Α. Μιχαηλίδης, ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, ο  πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής Αργύρης Κοκκινάκης και εκπρόσωποι των Ομογενειακών συλλόγων χωριών της Αμανής.

Τέλος συμφωνήθηκε να υπάρξει και νέα συνάντηση εν ευθέτω χρόνω και η στενότερη συνεργασία των τοπικών φορέων με το Υπουργείο για τα ζητήματα των Αγροτικών της Αμανής.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ