9.5.2014 14:02

Έδωσαν γη για να πάρουν νερό

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΚΤΑΣΗ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΤΟΥΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗΣ

Έδωσαν γη για το κοινό καλό χωρίς να επιδιώξουν καμιά αποζημίωση για τους ίδιου. Ο λόγος για τους κατοίκους των Μεστών που παραχώρησαν από τις ιδιοκτησίες τους έκταση προκειμένου η ΔΕΥΑΧ να προβεί στην κατασκευή λιμνοδεξαμενής σε αυτήν.
Συγκεκριμένα η ΔΕΥΑΝΧ στα πρότυπα της λιμνοδεξαμενής των Αρμολίων κατασκευάζει άλλη μια στα Μεστά με στόχο την άρδευση της ευρύτερης περιοχής.
Όπως ενημερώνει η ίδια "Το έργο εκτελείται με αυτοχρηματοδότηση από την ΔΕΥΑΧ και σε χώρους που παραχώρησαν οι ίδιοι οι κάτοικοι χωρίς να ζητήσουν αποζημιώσεις.
Η ΔΕΥΑΧ  τους ευχαριστεί όλους και ζητάει και από τα άλλα χωριά να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και υπόσχεται ότι σε ανάλογη περίπτωση θα ανταποκριθεί άμεσα σε υλοποίηση τους αιτήματος τους για κατασκευή μιας λιμνοδεξαμενής σε κάθε χωριό".

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ