5.6.2014 12:53

Έδωσαν το αίμα τους οι Δάσκαλοι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Δασκάλων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/5 με μεγάλη επιτυχία στα γραφεία του.

Η τρίτη εθελοντική αιμοδοσία είχε σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος των δασκάλων και νηπιαγωγών της Χίου ενώ εκδήλωσαν ενδιαφέρον περισσότεροι από τριάντα συνάνθρωποί μας από τους οποίους τελικά μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν οι είκοσι δύο.

«Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι έχουν τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να προσέλθουν στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας και να αιμοδοτήσουν, δηλώνοντας ότι επιθυμούν η φιάλη που προσφέρουν να ενισχύσει την τράπεζα αίματος του συλλόγου. Το Σάββατο 14/6 (παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη) στο Ομήρειο Π.Κ.Δ.Χ.  από τις 9.00 έως τις 14.00 όσοι δεν μπόρεσαν να προσέλθουν στις 24/5 θα έχουν μία ακόμη ευκαιρία να αιμοδοτήσουν», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Δασκάλων. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ