8.4.2013 13:23

Έδωσαν αίμα οι δάσκαλοι

26 ΦΙΑΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

26 φιάλες αίμα αποτελούν τη «μαγιά» της Τράπεζας αίματος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου, μετά την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε γι αυτό το σκοπό το Σάββατο 30 Μαρτίου. «Ήταν ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες στο τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χίου και ιδιαίτερα στην αιματολόγο Χαλλιορή Ιουλία, την προϊστάμενη του τμήματος Σωτηρίου Άννα και τους νοσηλευτές Μπογιασκλή Μαρκέλλα και Καλαμπαλίκη Χρήστο οι οποίοι προσήλθαν σε μη εργάσιμη ημέρα και με υψηλό αίσθημα ευθύνης έφεραν εις πέρας το δύσκολο έργο τους. Ευχαριστούμε επίσης ιδιαίτερα όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και είμαστε σίγουροι ότι στο επόμενο κάλεσμα θα είμαστε ακόμη περισσότεροι» αναφέρει σε ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Δασκάλων καταλήγοντας στο ότι η αιμοδοσία του συλλόγου θα πραγματοποιείται τους μήνες Μάρτιο και Οκτώβριο εκάστου έτους.

Και συνεδρίαση

Ανοικτή συνεδρίαση πραγματοποιεί αύριο στις 20.00 το Διοικητικό Συμβούλιο τους Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου, στα γραφεία του. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1. Τοποθέτηση του Διοικητικού Συμβουλίου επί του εγγράφου 44506/Δ4/02-04-2013 με το οποίο καλούνται οι Περιφερειακοί διευθυντές να καταθέσουν προτάσεις επί της οργανικότητας των σχολικών μονάδων.
2. Ορισμός ημερομηνίας Γενικής Συνέλευσης για την εκλογή αντιπροσώπων του συλλόγου μας για την 82η Γενική Συνέλευση του κλάδου.
3. Τοποθέτηση του Διοικητικού Συμβουλίου για την κατάσταση στη Δ.Ε.Π.
4. Τοποθέτηση του Διοικητικού συμβουλίου για την επιχειρούμενη μετάθεση του εορτασμού της πρωτομαγιάς
5. Τοποθέτηση του Διοικητικού Συμβουλίου για την επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση του Αεροδρομίου Χίου

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ