23.6.2015 16:52

Έβαλε τα καλά του, κλείνει τα φώτα και αρχίζει τις προβολές [BINTEO]

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΝΕΙ Η ΔΗΚΕΧ, ΣΤΟΝ ΚΟΙΣΠΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ

Αν διστάζετε να επισκεφθείτε τον δημοτικό θερινό κινηματογράφο, τώρα υπάρχουν  τρεις επιπλέον  λόγοι για να παραμερίσετε  τους δισταγμούς σας και να χαρείτε δύο ώρες παρακολουθώντας την ταινία της αρεσκείας σας στον ειδυλλιακό χώρο του κήπου.

Ο πρώτος και βασικότερος είναι η κοινωνική μορφή λειτουργίας που απόκτησε από φέτος με την παραχώρηση της λειτουργίας και όλων των εσόδων του αναψυκτηρίου  στον ΚΟΙΣΠΕ Χίου. Ο δεύτερος είναι η ανανεωμένη υλικοτεχνική υποδομή που ξεκινάει από τα νέα ψηφιακά μηχανήματα προβολής και ήχου τα νέα καθίσματα και την αποδοτικότερη διαρρύθμιση  που υπόσχονται  απολαυστικές  κινηματογραφικές βραδιές.

Τα εύσημα

Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ Γιώργος Κερμπάτσος απένειμε τα εύσημα στους  υπαλλήλους που δούλεψαν υπερβάλλοντας εαυτούς για να είναι όλα έτοιμα στις 24 του μήνα που γίνεται η πρώτη προβολή. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στον Κ. Ευγενικό που επέλεξε τις ταινίες και όπως είπε αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του κινηματογράφου. Έως τις 10 του Σεπτέμβρη, που θα πέσει για φέτος η αυλαία, ο σινέ κήπος υπόσχεται ότι θα μας περιηγήσει στον κόσμο του θεάματος  με τις καλύτερες συνθήκες . 

«Το φετινό καλοκαίρι έχουμε τη χαρά να προσφέρουμε στο κοινό έναν ανανεωμένο χώρο και μια καλύτερη μηχανή προβολής για ευκρίνεια. Πιστεύω ότι ο θερινός κινηματογράφος θα κρατήσει συντροφιά στον κόσμο με επιλεγμένες ταινίες σε έναν ποιοτικό χώρο», τόνισε μετά την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ