24.2.2021 10:57

«Η τηλε-εργασία ήρθε για να μείνει - Προβλήματα και δυνατότητες των εργαζομένων»

Διαδικτυακή Εκδήλωση-Συζήτηση. Οργάνωση: Χιακή Συμπολιτεία και Κοινωνικός Χώρος Αντίβαρο

Η Χιακή Συμπολιτεία και ο Κοινωνικός χώρος Αντίβαρο διοργανώνουν Διαδικτυακή Εκδήλωση-Συζήτηση με θέμα: " Η τηλε-εργασία ήρθε για να μείνει - Προβλήματα και δυνατότητες των εργαζομένων”

Η σημερινή κατάσταση «έκτακτης ανάγκης» διαμορφώνει ένα νέο κοινωνικό και οικονομικό τοπίο. Ωστόσο όσα σήμερα νομοθετούνται και εφαρμόζονται θα παραμείνουν και μετά το τέλος της πανδημίας. Ταυτόχρονα, η θεσμική διαμόρφωση της τηλε-εργασίας και η εφαρμογή της αποτελεί πλήρη ικανοποίηση των επιδιώξεων των εργοδοτών. 

Το νέο αυτό πλαίσιο που διαμορφώνεται, η τάση εξέλιξης του μετά την πανδημία, οι επιδιώξεις των εργοδοτών, τα όρια της τηλε-εργασίας και τα προβλήματα και οι δυνατότητες που ανοίγονται για τον κόσμο της εργασίας θα αναλυθούν και θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ θα παρουσιαστούν και εμπειρίες στην τηλε-εργασία από το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και σε χώρες της ΕΕ.

Η διαδικτυακή εκδήλωση - συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26/2/2021, 7 μ.μ.

Παρεμβαίνουν:

Ηλίας Ιωακείμογλου, Οικονομικός αναλυτής

Δώρα Σταθοπούλου, Μέλος της παράταξης «Αντίλογος» στον Σύλλογο Εργαζομένων Υπ. Εργασίας

Άλκηστις Τσουλάκου, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΝΟΚΙΑ

Συντονίζει ο Δημήτρης Αντωνόγλου, Χιακή Συμπολιτεία 

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε διαδικτυακά στις διευθύνσεις https://www.facebook.com/chiasymp και https://www.facebook.com/antivaro.chios

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ