5.4.2019 21:51

Η ώρα της Δικαιοσύνης για την επίθεση στον Γιάννη Κουτσοδόντη

Την Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 γίνεται  η εξ αναβολής δίκη για την επίθεση με ρατσιστικά κίνητρα εναντίον του νοσηλευτή, μέλους  του σωματείου μας Γιάννη Κουτσοδόντη κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

 «Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος Μ. Μ. -ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί για ρατσιστική βία σε πρόσφυγες-, επιτέθηκε και χτύπησε αναίτια τον  Γιάννη Κουτσοδόντη ,  όταν ο τελευταίος μετά από εντολή της Διοίκησης του Νοσοκομείου  είχε πάει στον καταυλισμό  των προσφύγων στην Σούδα του Κάστρου της Χίου ως υπεύθυνος  για τον συντονισμό της μεταφοράς τυχόν τραυματιών .

Η δίκη της Δευτέρας 8 Απριλίου 2019 πρέπει να στείλει το σωστό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: Η βία του φασισμού και του ρατσισμού πρέπει να καταδικαστεί από ΟΛΟΥΣ.

Ως Σωματείο θα είμαστε εκεί και θα υπερασπιστούμε τον εργαζόμενο μέλος του σωματείου μας. Καλούμε όλα τα σωματεία του νησιού αλλά και τους δημοκρατικούς πολίτες της Χίου να σταθούν αλληλέγγυα δίπλα στον συνάδελφο, και να  ενώσουν όλοι τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους μαζί μας, ενάντια στον φασισμό και στην  ρατσιστική βία».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ