Κοινωνία

12/10/16 9:34

τελ. ενημ.: 12/10/16 9:34

e-learning από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ»

«Οργάνωση και διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων», με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή Δρ. Σταυρινούδη Θεόδωρο, είναι για φέτος το εξ αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου μέσα από τα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης.

Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Φιλοδοξία του προγράμματος είναι η λειτουργική σύνδεση της θεωρητικής - επιστημονικής γνώσης με την πράξη, με τρόπο και σε βαθμό που οι συμμετέχοντες θα ωφεληθούν με γνώσεις και δεξιότητες άμεσα εφαρμόσιμες στην αγορά εργασίας.

Απευθύνεται σε απόφοιτους AEI - TEI – IEK αλλά και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με επαγγελματική εμπειρία στον τουρισμό ή / και μελλοντικό προσανατολισμό στον τουριστικό κλάδο.  Η έναρξη του Προγράμματος θα γίνει στις 24/10/2016. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν αίτηση μέσω της ιστοσελίδας (http://e-epimorfosi.aegean.gr/e-viewpr?prpd_id=230367&menu=general) ή / και επικοινωνώντας με τη γραμματεία (22410 99424-6 / e-epimorfosi@aegean.gr) .

 

 

Δείτε επίσης