«Η κλωτσιά θα στοίχιζε τη ζωή στον Γιάννη Κουτσοδόντη»

Με την κατάθεση του Δημοσιογράφου Γιάννη Τζούμα να μονοπωλεί το ενδιαφέρον ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας η εξ αναβολής εκδίκαση της υπόθεσης της επίθεσης στον νοσηλευτή Γιάννη Κουτσοδόντη από τον Ματθαίο Μερμυγκούση στις 6 Ιουνίου 2016 στον καταυλισμό της Σούδας κι ενώ ο πρώτος βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, συντονίζοντας τις ενέργειες εκ μέρους του Νοσοκομείου Χίου.

«Αν η κλωτσιά έβρισε στο πρόσωπο τον Γιάννη Κουτσοδόντη, τότε θα του στοίχιζε τη ζωή. Για ελάχιστα εκατοστά δεν τον βρήκε στο πρόσωπο», κατέθεσε ο Γιάννης Τζούμας, αποδίδοντας μάλιστα σημαίνοντα ρόλο στον κατηγορούμενο, λέγοντας ότι σε πολλές περιπτώσεις ήταν ο ίδιος παρών, όπως στα επεισόδια στο λιμάνι, στο δημαρχείο και στη Σούδα.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κουτσοδόντης, εστίασε στη συνεχώς επιθετική συμπεριφορά του ήδη καταδικασμένου για πράξεις βίας κατηγορουμένου, θυμίζοντας ότι την ημέρα των επεισοδίων ο Μ.Μ. επιτέθηκε σε νεαρό πρόσφυγα στον άτυπο καταυλισμό της Σούδας καθώς και στην ρήψη νερού στους πρόσφυγες με μάνικες της πυροσβεστικής.

Στην πρώτη ημέρα της δίκης κατέθεσε και η μάρτυρας Χριστίνα Σπύρου αποτυπώνοντας με απολύτως περιγραφικό τρόπο, όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα καθώς και στην πρωταγωνιστική παρουσία του κατηγορουμένου σε όλα σχεδόν τα επεισόδια.

X

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ