8.4.2019 16:17

«Η κλωτσιά θα στοίχιζε τη ζωή στον Γιάννη Κουτσοδόντη»

Με την κατάθεση του Δημοσιογράφου Γιάννη Τζούμα να μονοπωλεί το ενδιαφέρον ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας η εξ αναβολής εκδίκαση της υπόθεσης της επίθεσης στον νοσηλευτή Γιάννη Κουτσοδόντη από τον Ματθαίο Μερμυγκούση στις 6 Ιουνίου 2016 στον καταυλισμό της Σούδας κι ενώ ο πρώτος βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, συντονίζοντας τις ενέργειες εκ μέρους του Νοσοκομείου Χίου.

«Αν η κλωτσιά έβρισε στο πρόσωπο τον Γιάννη Κουτσοδόντη, τότε θα του στοίχιζε τη ζωή. Για ελάχιστα εκατοστά δεν τον βρήκε στο πρόσωπο», κατέθεσε ο Γιάννης Τζούμας, αποδίδοντας μάλιστα σημαίνοντα ρόλο στον κατηγορούμενο, λέγοντας ότι σε πολλές περιπτώσεις ήταν ο ίδιος παρών, όπως στα επεισόδια στο λιμάνι, στο δημαρχείο και στη Σούδα.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κουτσοδόντης, εστίασε στη συνεχώς επιθετική συμπεριφορά του ήδη καταδικασμένου για πράξεις βίας κατηγορουμένου, θυμίζοντας ότι την ημέρα των επεισοδίων ο Μ.Μ. επιτέθηκε σε νεαρό πρόσφυγα στον άτυπο καταυλισμό της Σούδας καθώς και στην ρήψη νερού στους πρόσφυγες με μάνικες της πυροσβεστικής.

Στην πρώτη ημέρα της δίκης κατέθεσε και η μάρτυρας Χριστίνα Σπύρου αποτυπώνοντας με απολύτως περιγραφικό τρόπο, όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα καθώς και στην πρωταγωνιστική παρουσία του κατηγορουμένου σε όλα σχεδόν τα επεισόδια.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ