23.12.2019 11:48

Η Χίος προβάλλεται στη Βόρεια Ελλάδα

Στο πλαίσιο πρωτοβουλιών του Επιμελητηρίου Χίου με στόχο την προώθηση του νησιού μας, η Χίος προβάλλεται ως ποιοτικός χειμερινός προορισμός μέσω του επίσημου περιοδικού της Fraport, «GREC14N».

Από την προηγούμενη εβδομάδα και για όλη τη χειμερινή περίοδο οι επισκέπτες του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» θα μυηθούν στις ομορφιές της Χίου.

Το περιοδικό το οποίο είναι δίγλωσσο (Ελληνικά & Αγγλικά) βρίσκεται σε όλους τους χώρους και lounges του αεροδρομίου «Μακεδονία», προσβάσιμο κατά την άφιξη και αναχώρηση σε όλους τους επιβάτες, όλων των αεροπορικών εταιρειών καθώς και τους συνοδούς και επισκέπτες.

Επόμενο βήμα σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί η προβολή της Χίου και ως καλοκαιρινού προορισμού στην επόμενη έκδοση του περιοδικού.

Τα κείμενα επιμελήθηκε το Τμήμα Τουρισμού της ΠΕ Χίου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ