5.3.2018 15:39

Η Ημέρα της Γυναίκας έχει την ιστορία της

Με ιστορική ανάλυση γεγονότων και την προβολή ντοκιμαντέρ θα τιμήσει φέτος το Εργατικό Κέντρο Χίου την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. Επέλεξαν αυτόν τον τρόπο, και όχι την επιφανειακή διασκέδαση, προκειμένου να δώσουν την ευκαιρία στις γυναίκες που θα παρευρεθούν να μάθουν τον λόγο που γιορτάζεται αυτή η μέρα και την σημαντικότητα της.

«Θα μοιράσουμε στις κυρίες δώρα από καταστήματα που έχουν προσφερθεί  και φυσικά θα έχουμε το κατάλληλο κέρασμα. Η ουσία είναι να γίνει η εκδήλωση μας το μέσο που θα γνωρίσει στις γυναίκες την αξία και την σημαντικότητα τους στην κοινωνία. Η γυναίκα είναι ο μοχλός που δημιουργεί ανθρώπους», τονίζει η πρόεδρος των καθαριστριών Χίου.

Ο ρόλος της γυναίκας είναι βαρυσήμαντος και χρήζει πολλών απαιτήσεων. Εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά και ταυτόχρονα γυναίκα, επομένως επάξια έχει κερδίσει τη δική της Παγκόσμια Ημέρα. «Σας περιμένουμε όλες την Πέμπτη στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο να γιορτάσουμε την δική μας ημέρα», καταλήγει η πρόεδρος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ