11.8.2016 12:04

Δυσοσμία τέλος;

ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΝΧ Α. ΤΖΙΩΤΗΣ

Θεαματικά αποτελέσματα πιστεύει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ Απόστολος Τζιώτης ότι θα έχουμε από το Σεπτέμβριο και μετά,  στον αγώνα καταπολέμησης της δυσοσμίας στην περιοχή του αεροδρομίου από τη λειτουργία  της Μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού.

Η πίστη του βασίζεται στο ότι έως  το τέλος του πρώτου μήνα του Φθινοπώρου  θα παραληφθούν με  συνολικό κόστος 15.000 ευρώ και θα εγκατασταθούν τα οξυγονόμετρα και τα  συστήματα ελέγχου του οξυγόνου  που έχουν παραγγελθεί.

«Η δυσοσμία έχει μειωθεί αρκετά, η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από παλιά, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο», δηλώνει στον «π».

«Με την εγκατάσταση αυτών των εργαλείων ο έλεγχος της ποσότητας του περιεχόμενου οξυγόνου στις εγκαταστάσεις  θα γίνεται με  αυτόματη διαδικασία, χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου χεριού, όπως γίνεται τώρα.  Ο  έλεγχος  κατά τη διάρκεια της βιολογικής διαδικασίας θα μας δείχνει αν θα πρέπει να αυξήσουμε ή να μειώσουμε την παροχή του. Η διαδικασία θα πραγματοποιείται αυτόματα, η ποσότητα παροχής  θα ρυθμίζεται και   θα παρέχεται αυτόματα την κατάλληλη στιγμή για να γίνεται τέλεια διύλιση και  απορρόφηση  των υλικών. Με τη μέθοδο αυτή θα ολοκληρώνεται σωστά η  διαδικασία και δεν θα δημιουργούνται  δυσάρεστες οσμές», συμπληρώνει. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ