1.7.2014 10:30

Δύο στα δύο και πάλι για τη ΝΕΛ

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΞΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Τελειωμό δεν έχει η ταλαιπωρία για όσους επιβάτες επιλέγουν πλέον να ταξιδέψουν με τα πλοία της Ναυτιλιακής Εταιρίας Λέσβου.

Χθες το απόγευμα το Μυτιλήνη παρουσίασε μηχανική βλάβη ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Αίγινας.

Το πλοίο το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Εύδηλο-Φούρνους-Καρλόβασι-Βαθύ, επέστρεψε στον Πειραιλα, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι 275 επιβάτες, τα 39 Ι.Χ.Ε., τα 38 Φ/Γ και τα 14 Δ/Κ.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του “ΜΥΤΙΛΗΝΗ” , μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Την ίδια ώρα ανεκτέλεστο παρέμεινε το προγραμματισμένο δρομολόγιο του     Ε/Γ-Ο/Γ “ΘΕΟΦΙΛΟΣ”, που επρόκειτο να αποπλεύσει βραδινές ώρες χθες από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για Λήμνο – Μυτιλήνη – Χίο – Βαθύ Σάμου και για το οποίο είχαν εκδοθεί συνολικά 411 εισιτήρια, λόγω αδυναμίας ανεφοδιασμού του με καύσιμα, κατά δήλωση της πλοιοκτήτριας εταιρίας.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ