29.5.2014 14:25

Δύο στα δύο για τη ΝΕΛ

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ», ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ψαρρών, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ», για βλάβη στη αριστερή κύρια μηχανή.

Το «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από Καβάλα για Λήμνο - Άγιο Ευστράτιο - Ψαρρά και Λαύριο. Κατόπιν δήλωσης Πλοιάρχου δεν κατέστη δυνατός ο κατάπλους στο λιμένα των Ψαρρών και συνέχισε το δρομολόγιό του για Λαύριο με 37 επιβάτες, 57 Φ/Γ, 3 Ι.Χ.Ε. και 5 Δ/Κ.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» μέχρι την οριστική αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Παράλληλα Ανεκτέλεστο παρέμεινε το προγραμματισμένο δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΘΕΟΦΙΛΟΣ” , που επρόκειτο να αποπλεύσει βραδινές ώρες σήμερα από το λιμάνι της Καβάλας για Λήμνο-Μυτιλήνη-Χίο-Καρλόβασι και Άγιο Κήρυκο, λόγω αδυναμίας ανεφοδιασμού του πλοίου με καύσιμα, κατά δήλωση της πλοιοκτήτριας εταιρίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ