5.9.2013 12:02

Δυο- δυο οι πρωτοβουλίες για τους άπορους μαθητές

Με παράλληλες ανακοινώσεις ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου και το Εργατικό Κέντρο του νησιού πραγματοποιούν συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά των αδύνατων οικονομικά οικογενειών ώστε να συγκεντρωθούν σχολικά βοηθήματα όλων των τάξεων, σχολικές τσάντες και γραφική ύλη.

«Όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο τηλέφωνο 22710-23550. Οι συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν σχολικά είδη μπορούν να προσέρχονται στο Εργατικό Κέντρο και να συμπληρώνουν την σχετική αίτηση που θα τους δίνεται», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ε.Κ. Χίου ενώ ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών καλεί όλους τους Χιώτες να βοηθήσουν στη συγκέντρωση ειδών γραφικής ύλης τα οποία θα μπορούν να παραδίδουν είτε στους Διευθυντές των Σχολείων και των Νηπιαγωγείων είτε στα γραφεία του Οίκου Χίου Διδασκάλου καθημερινά από τις 11:00 έως τις 13:00. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ