4.1.2016 16:38

«Δυο-Δυο» οι διακρίσεις για Kokkinakis Sugar και Mastiha Shop

Η μία διάκριση υποδέχεται την άλλη για τον ταλαντούχο εκ Καλλιμασιάς Φαρμακοποιό Δημήτρη Κοκκινάκη και την εταιρεία του Kokkinakis Sugar. Οι γνωστές σε όλους μας καραμέλες χωρίς ζάχαρη Δυο-Δυο  μπήκαν στη λίστα με τα κορυφαία ελληνικά καινοτόμα για φέτος προϊόντα.

«Η χαρά μου ήταν μεγάλη μόλις οι υπεύθυνοι των εκδόσεων Calfaris μου ανακοίνωσαν το ενδιαφέρον τους για τις βραβευμένες καραμέλες μου. Αναζητούσαν προϊόντα που σε καιρό κρίσης έγιναν επιτυχημένα», δηλώνει στο «π» ο φαρμακοποιός Δημήτρης Κοκκινάκης, υπογραμμίζοντας ότι μετά από πολλούς πειραματισμούς κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα προϊόν που να είναι γλυκό αλλά να μην περιέχει ζάχαρη, « Είναι δύσκολο στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς να δημιουργήσεις ένα successstory. Νοιώθω ευγνώμων που οι κόποι μου αναγνωρίστηκαν τόσο σε ελληνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο», καταλήγει ο Δημήτρης.

Η διάκριση ωστόσο  για το νησί μας είναι διπλή αφού εκτός από τις καραμέλες Δυο-Δυο, στη λίστα συμπεριλαμβάνονται και προϊόντα του MastihaShop.

 

Το βιβλίο με τα διακεκριμένα ελληνικά προϊόντα και τις εταιρείες που τα παράγουν θα κυκλοφορήσει πιθανά την επόμενη εβδομάδα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ