11.5.2016 16:35

«Dreaming of… Chios»

ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Στην αξιοποίηση της δύναμης των κοινωνικών μέσω δικτύωσης ποντάρουν πλέον οι επαγγελματίες του τουρισμού που γι αυτό το σκοπό προχώρησαν στον σχεδιασμό της διαδικτυακής καμπάνιας «Dreaming of Chios.

Ο σκοπός

Μέσα από τη συγκεκριμένη καμπάνια οι σχεδιαστές προσκαλούν όσες και όσους έχουν επισκεφθεί τη Χίο στο παρελθόν να μοιραστούν αναμνήσεις, εμπειρίες, γεύσεις και εικόνες του νησιού μέσα από βίντεο που θα ποστάρουν στο λογαριασμό τους στο facebook και στο instagram, απαραίτητα με το hashtag #dreamingofchios.

Μέσα από την προσπάθεια αυτή, αφενός θα γίνουν αντιληπτοί οι λόγοι που έχει κάποιος να ονειρεύεται τη Χίο, έναν προορισμό στον οποίο επιστρέφει με κάθε ευκαιρία, αφετέρου θα προσκληθούν στη Χίο νέους επισκέπτες.

Η καμπάνια “Dreaming of Chios” ξεκινάει αύριο σήμερα Πέμπτη στα κοινωνικά μέσα Facebook και Instagram, με κύρια hash tags τα εξής:

#dreamingofchios

#Chios2016

#chiosnow

Η προώθηση

Όπως επισημαίνουν οι σχεδιαστές της καμπάνιας είναι πολύ σημαντικό να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια από όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού, τα ΜΜΕ και τους πολίτες, λαμβάνοντας μέρος και καλώντας με τη σειρά τους κόσμο να συμμετάσχει.

Αυτό μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

  1. Κάνοντας Like και share το demo βίντεο που θα ανέβει στη σελίδα του chios.gr στο Facebook και στο Instagram από τους προσωπικούς λογαριασμούς  του καθενός και τις σελίδες που ενδεχομένως ο καθένας διαχειρίζεται, ώστε να κληθούν φίλοι και followeres να λάβουν μέρος στο #dreamingofchios.
  2. Παράλληλα ο καθένας μπορεί να καλέσει φίλους και γνωστούς  μέσω mail, να ανεβάσουν τα δικά τους “dreaming of Chios” video, και να τα μοιραστούν με τη σειρά σας.
  3. Οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να ορίσει την εικόνα Dreaming of Chios ως φωτογραφία προφίλ ή φωτογραφία εξωφύλλου στο Facebook και στα άλλα κοινωνικά μέσα.
  4. Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε με συνέπεια τα παραπάνω hashtags σε κάθε ποστάρισμα τουριστικής προβολής που κάνετε, καθώς επίσης και να μοιράζεστε τις καθημερινές αναρτήσεις της σελίδας Chios.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ