7.2.2013 12:07

"Δώστε μας την παλιά ιχθυόσκαλα για αξιοποίηση"

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ. ΓΑΝΙΑΡΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ

Την παραχώρηση της παλιάς ιχθυόσκαλας προκειμένου να αξιοποιηθεί από την Π.Ε. Χίου ως χώρος εκδοτήριο Visa για πολίτες της Τουρκίας που επισκέπτονται τη Χίο, ζητάει με επιστολή του προς το ΤΑΙΠΕΔ ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Γανάρης.

Στην επιστολή αναφέρει αναλυτικά:

«Σύμφωνα με πληροφόρηση που είχαμε, έχουν περιέλθει στην αρμοδιότητα του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, οι εγκαταστάσεις της Παλαιάς Ιχθυόσκαλας στο λιμένα της πόλης της Χίου, οι οποίες είναι εκτός χρήσης.

Πρόθεση της Περιφερειακής Ενότητας Χίου είναι να αξιοποιήσει τις εγκαταστάσεις αυτές για την εξυπηρέτηση επισκεπτών του νησιού μας, προερχόμενων από την Τουρκία (αίθουσα αναμονής, εκδοτήριο visa, βοηθητικοί χώροι κ.ά). Η τουριστική κίνηση από την γειτονική Τουρκία  αποτελεί σημαντική παράμετρο για την ώθηση της τοπικής οικονομίας της Χίου, και η ύπαρξη σύγχρονων και λειτουργικών χώρων υποδοχής είναι προϋπόθεση για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Ζητούμε την παραχώρηση των εγκαταστάσεων της Παλαιάς Ιχθυόσκαλας, με τρόπο που θα μας υποδείξετε. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε αναγκαία πληροφορία ή διευκρίνιση».

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ