29.3.2013 9:54

«Δώσαμε λάθος εικόνα»

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Τις εντυπώσεις περί διάσπασης στους κόλπους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ έρχεται να διασκεδάσει με νεότερες δηλώσεις του μετά τη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης ο πρόεδρος της εταιρίας Λ. Καλαγκιάς, τονίζοντας ότι μεταφέρθηκε λάθος εικόνα εξαιτίας του εκνευρισμού και της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από την έλλειψη ρευστότητας.

«Είμαστε ενωμένοι σαν μία γροθιά. Κατανοώ ότι σε εσάς μπορεί να φάνηκε ότι είχαμε αντιπαλότητα αλλά εμείς οφείλουμε να εξετάσουμε και να ακούσουμε όλες τις πλευρές. Και τους οδηγούς αλλά και τους μετόχους.

Η απόφασή μας παραμένει η ίδια μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής οπότε και θα συνεδριάσουμε εκ νέου για να εξετάσουμε την πορεία των κινητοποιήσεων», είπε ο κ. Καλαγκιάς.

Σκέψεις για λήξη της απεργίας

Το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στις θέσεις τους εξετάζει από την άλλη η πλειονότητα των οδηγών των λεωφορείων με τη λογική ότι οι ζημιές που προκαλούνται στην εταιρία από την απεργία είναι πολύ περισσότερες από τα οφέλη που τελικά επιφέρονται.

«Καταλάβαμε ότι τα χρήματα δεν πρόκειται να έρθουν ότι και αν κάνουμε. Αν πουν ότι θα έρθουν την τάδε ημερομηνία τότε δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν νωρίτερα. Εμείς στείλαμε το μήνυμα εκεί όπου έπρεπε. Παραμένουμε 10 μήνες απλήρωτοι με ότι αυτό συνεπάγεται», ανέφεραν στον «π» οδηγοί του ΚΤΕΛ χωρίς όμως να προδικάζουν την έκβαση του αποτελέσματος της σημερινής Γενικής τους Συνέλευσης.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ