10.8.2015 21:15

Δωρεάν φιλοξενία παιδιών από το Νομικό Πρόσωπο

ΑΙΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ

Στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» εντάχθηκε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου για την περίοδο 2015-2016 προσφέροντας ανακαινισμένους χώρους, έμπειρο επιστημονικό προσωπικό (τριτοβάθμιας εκπαίδευσης), μεγάλους αύλειους χώρους και σίτιση με βάση τα προβλεπόμενα από το νόμο, παρέχοντας στους δημότες της Χίου την δυνατότητα δωρεάν φιλοξενίας των παιδιών τους, με τη δέουσα, όπως αναφέρεται, συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στο Νομικό Πρόσωπο.

Το πρόγραμμα προσφέρεται με την υπό προϋπόθεση ένταξη των παιδιών σε αυτό, καθώς απαιτείται να υποβληθεί αίτηση συμμετοχής από την πλευρά του ενιδαφερόμενου.

Στο πρόγραμμα μετέχουν οι εξής Παιδικοί Σταθμοί: Σταθμός οδού Καλουτά, Φλοίσκου και Βροντάδου και οι Παιδικοί Σταθμοί των Καρδαμύλων, των Καμποχώρων, της Καλλιμασιάς και της περιοχής Βαρβασίου.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 22710-80459 και στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ