14.4.2016 10:05

Διπλή παρέμβαση για την Πυροσβεστική

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΝΟΙΚΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ

Σε δύο συμβάντα επιχείρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι το πρωί της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα χθες στις 21:38 ξέσπασε πυρκαγιά σε κουζίνα ισόγειου διαμερίσματος 5όροφης πολυκατοικίας στην οδό Κουντουριώτου. Η πυρκαγιά σβήστηκε 1 ώρα αργότερα από 2 οχήματα με 6 άντρες αφού προξένησε ζημιές σε ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα κουζίνας, είδη ιματισμού κλπ. Λόγω του πυκνού καπνού εκκενώθηκε προληπτικά όλη η πολυκατοικία. Ο ένοικος του διαμερίσματος S.A. μεταφέρθηκε με  το  ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο λόγω εισπνοής καπνών. Στο συμβάν συμμετείχε  η Α/Δ Χίου. Ως πιθανή αιτία θεωρείται ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος σε αναμμένη εστία.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 04:15 σήμερα τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία  για πυρκαγιά στη Μονή Ταξιαρχών στα Νένητα. Στο συμβάν επενέβησαν 2 οχήματα με 5 άντρες καθώς και 2 οχήματα της εθελοντικής ομάδας "Ι" . Η πυρκαγιά κατεσβέσθη άμεσα αφού προξένησε ζημιές σε εκκλησιαστικά είδη και σε ηλεκτρολογική εγκατάσταση καθώς  και ρυπάνθηκε ο χώρος από τον καπνό. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ