9.5.2016 10:39

Διπλή εσπερίδα από τους μαθητές του νυχτερινού ΕΠ.ΑΛ.

Εσπερίδα με θέματα « Άχρηστο για σένα; Χρήσιμο για μένα» και «Ηλιακό Σύστημα για θέρμανση και ψύξη νερού», διοργανώνεται την αύριο Τρίτη στις 20:30 στο Αμφιθέατρο του Εσπερινού ΕΠ.ΑΛ..

H πρώτη δράση μέσα από ένα πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Αγωγής έχει βάση της τον ανακυκλωτικό χαρακτήρα των υλικών. Έτσι μια ομάδα χρησιμοποιώντας υλικά που θεωρούνται γενικώς άχρηστα τα μεταμορφώνει σε χρήσιμα και μας εξηγεί το πώς αλλά και μας δείχνει το αποτέλεσμα.

Η δεύτερη επίσης μέσα από ένα πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Αγωγής έχει βάση την χρήση των Ήπιων Μορφών Ενέργειας. Έτσι μια ομάδα μέσα από κατασκευές προηγούμενων ετών θα δημιουργήσει μια εγκατάσταση που με τη βοήθεια μιας βαρυτικής δεξαμενής νερού και της ηλιακής ενέργειας θα μας δίνει ζεστό και κρύο νερό. Το πώς, το γιατί αλλά και το αποτέλεσμα της δημιουργίας τους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ελεύθερα οι προσελθόντες στο Αμφιθέατρο αλλά και σε Εργαστηριακό χώρο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ