7.10.2014 20:03

Δίπλα του οι «παλιοσειρές»

Σιδερένιος αισθάνεται κάθε μέρα που περνά ο Μ. Μεννής, έπειτα από μια αναγκαία χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική του στήλη. Ο πρώην δήμαρχος αφέθηκε στα χέρια του χειρουργού Θαν. Λεβέντη, παλιό του γνώριμο από την εποχή συγκατοίκησης τους στο Συνασπισμό, νοσηλεύτηκε κάποιες μέρες στο «Υγεία» και τώρα νοιώθει αρκετά πιο δυνατός απ’ το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τον είχε καταβάλλει.

Η χαρά του Μάρκου ήταν ακόμα μεγαλύτερη μόλις διαπίστωσε ότι οι παλιές καραβάνες δεν τον ξέχασαν. Στο δωμάτιο του έτρεξαν για να του ευχηθούν όλοι οι φίλοι απ’ τα παλιά, ανάμεσα τους ο πρώην βουλευτής Δημ. Πιπεριάς και ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Μητρόπουλος, με τους οποίους ο Μεννής διατηρεί θερμές φιλικές σχέσεις. Μα κι απ’ τη Χίο το τηλέφωνο δε σταμάτησε να χτυπά, γιατί ο Μεννής είναι σαν το … Μητσοτάκη. Ως συνταξιούχους της πολιτικής βλέπει την πολιτική του να δικαιώνεται. Τουλάχιστον να πάρει και την κράση του… 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ