10.8.2016 15:37

Δίπλα στην πυροσβεστική η Ένωση Ομογενών Χίου

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή Χοροεσπερίδα της  Ένωσης Ομογενών Χίου στο ξενοδοχείο Chios Chandris Hotel. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν έναν πλούσιο μπουφέ, μουσική, πυροτεχνήματα και παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό – Επιμορφωτικό Σύλλογο Νεοχωρίου “ Άγιος Μηνάς ”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Ένωση Ομογενών Χίου απένειμε τιμητικούς επαίνους σε συλλόγους ομογενών Αμερικής και Καναδά ως αναγνώριση για το διαρκές κοινωνικό τους έργο στην όμορφη Χίο μας.

 Συγκεκριμένα τον τιμητικό έπαινο έλαβαν οι ακόλουθοι  σύλλογοι:

1)       Ηνωμένα Χιακά Σωματεία Αμερικής και Καναδά - Τον έπαινο παρέλαβε ο κ. Στέφανος Μπουμπούλης, μέλος του Δ.Σ, από τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη.

2)       Χιακή Ομοσπονδία  Νέας Υόρκης – Τον έπαινο παρέλαβε ο πρόεδρος κ.  Σταύρος Χαβιάρας,  από τον Δήμαρχο Χίου κ. Μανώλη Βουρνού.

3)       Παγχιακός Σύλλογος “ Κοραής Νέας Υόρκης ” – Τον έπαινο παρέλαβε η κ. Μαρία Κοζή, μέλος του Δ.Σ, από τον τέως Πολιτειακό Σύμβουλο Νέας Υόρκης κ. Ματθαίο Μυρώνη.

4)       Σύλλογος Θολοποταμουσίων  Μοντρεάλ Καναδά “ Άγιος Πέτρος ”  – Τον έπαινο παρέλαβε ο πρόεδρος κ. Γρηγόρης Σιταράς από τον Βουλευτή Χίου κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη.

5)       Σύλλογος Θυμιανουσίων  Νέας Υόρκης “ Αγία Ερμιόνη ”  – Τον έπαινο παρέλαβε ο πρόεδρος  κ. Μιχάλης Φρεζούλης από τον πρόεδρο της Ένωση Ομογενών Χίου κ. Παντελή Μπουρνιά.

Τέλος, η Ένωση Ομογενών Χίου δεσμεύτηκε προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου, την αγορά εξοπλισμού αξίας 500 ευρώ, προς ενίσχυσή της, καθώς και τη συμμετοχή  σε δενδροφύτευση προς τη Δασική Υπηρεσία Χίου.

Η επόμενη εκδήλωση Coctail Party θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 18.00μ.μ-22.30μμ. στο κρουαζιερόπλοιο   Celestyal Cruises ``Nefeli`` που θα αφιχθεί στον κεντρικό λιμένα της Χίου. Ο αριθμός των προσκλήσεων είναι περιορισμένος. Για να προμηθευτείτε προσκλήσεις μπορείτε να καλέσετε στα τηλ. 22710-44616 (Τρίτη 11.00-13.00 και Πέμπτη 18.00-20.00) και 6976360694 (κ. Παντελή Μπουρνιά)

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ