18.3.2020 14:06

Δίπλα σε Λιμεναρχείο και «Σκυλίτσειο» η Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων

Eν όψει των παρόντων δυσάρεστων καταστάσεων που σχετίζονται τόσο με την προστασία των συνόρων μας όσο και με την πανδημία του κοροναϊού, το Chios Marine Club δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή του στην Λιμενάρχη Χίου Ειρήνη Αργύρη, καλύπτοντας κάποιες από τις ανάγκες της Υπηρεσίας, καθώς επίσης και σε όλο το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, που προστατεύει την ακτογραμμή της Ελλάδας καθημερινά.

Eπιπλέον, η Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων υποστηρίζει και στηρίζει έμπρακτα, το Γενικό Νοσοκομείο Χίου (Σκυλίτσειο) προσφέροντας έναν σημαντικό αριθμό στολών και μασκών υψηλής προστασίας για το ιατρικό προσωπικό που εργάζεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) αλλά και σε όσους πιθανόν να ευρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας του κοροναϊού.

«Είναι ηθικό χρέος μας να αποδεικνύουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας σε εκείνους πού, με πιθανό κίνδυνο της υγείας τους και μέγιστο επαγγελματισμό, θα προσφέρουν κάθε ιατρική φροντίδα σε όσους συμπατριώτες μας, πιθανόν νοσήσουν.

Ευχόμαστε, όλο και περισσότερες οργανώσεις να ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτό, προς όφελος της πατρίδας μας. Είναι υποχρέωσή μας να στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς του ανθρώπους στηρίζοντας, όχι μόνο με λόγια αλλά με έργα, τις έκτακτες απαιτήσεις των καθηκόντων τους, όπως εκτελούνται αναμφίβολα με τίμημα, σε καθημερινή βάση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ