6.9.2016 16:07

Δημήτρης Χανδρής - Λίντια Φόρτε: Χιώτικος γάμος στην Τοσκάνη

Σε ένα ονειρικό σκηνικό, κάτω από τον ήλιο της Τοσκάνης, ο Δημήτρης Χανδρής παντρεύτηκε χτες την αγαπημένη του Λίντια Φόρτε παρουσία περίπου εκατό καλεσμένων.

Ο γάμος τους ήταν η κατάληξη ενός ειδυλλίου που ξεκίνησε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, δοκιμάστηκε κάποια περίοδο όταν χώρισαν μόνο για λίγο και η Λίντια εμφανιζόταν στο πλευρό του άτακτου πρίγκιπα Χάρι, αλλά τελικά το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και επισημοποίησε τη σχέση του χτες με μια ονειρική τελετή. Παρά τα ηχηρά επίθετα των νεόνυμφων και τον ευρύτατο κοινωνικό κύκλο των δύο οικογενειών στο διεθνές jet set, στο μυστήριο αποφασίστηκε να δώσουν το «παρών» μόνο πολύ στενοί συγγενείς των δύο οικογενειών.

Ηταν μια επιλογή που μπορεί να ξένισε κάποιους, δεν εμπόδισε όμως τους καλεσμένους του ζευγαριού να απολαύσουν μια τετραήμερη φιλοξενία που τους έμεινε αξέχαστη. Υπό άλλες προϋποθέσεις, λένε οι καλά γνωρίζοντες, το μυστήριο θα ήταν πιο ανοιχτό και πιθανότατα να λάμβανε χώρα στο Λονδίνο, εκεί όπου παντρεύονται παραδοσιακά οι γόνοι των ισχυρών εφοπλιστικών οικογενειών που κατοικούν μόνιμα στην Βρετανία, συνήθως στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας. Η Τοσκάνη πάντως αυτή την εποχή είναι πανέμορφη, κάτι που διαπίστωσαν οι προσκεκλημένοι του ζευγαριού, ανάμεσα στους οποίους ήταν φυσικά η μητέρα του γαμπρού Τίνα Κουμάνταρου, πρώην σύζυγος του  Γιάννη Χανδρή, ο θείος του Μιχάλης Χανδρής και η θεία του Ευγενία Χανδρή με τον σύζυγό της Θεόδωρο Γιαννούση. Κάποιες λεπτομέρειες του μυστηρίου διέρρευσαν με πολύ φειδώ, αφού οι καλεσμένοι μέχρι το βράδυ του Σαββάτου δεν είχαν αναρτήσει φωτογραφίες από το μυστήριο. Το μενού της γαμήλιας βραδιάς, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν, ήταν επικεντρωμένο στην ιταλική και τη μεσογειακή κουζίνα, κάτι μάλλον φυσιολογικό όταν βρίσκεσαι στην Τοσκάνη. Μια περιοχή με ονειρικά τοπία, στην οποία διατηρούν κατοικίες διάσημοι jet setters και σταρ της μουσικής όπως ο Sting και ο Αντρέα Μποτσέλι.

Ακολούθησε χορός μέχρι τις μικρές πρωινές ώρες από τους νεαρούς κυρίους και κυρίες, ενώ οι φήμες έλεγαν ότι οι νεόνυμφοι επιφύλασσαν και μια μεγάλη μουσική έκπληξη για τους καλεσμένους τους. Στην τελετή εμφανίστηκαν αρκετά μαυρισμένοι αφού έφτασαν στην Τοσκάνη στις αρχές της εβδομάδας μετά από δύο εβδομάδες διακοπών στην Ελλάδα, στιγμιότυπα των οποίων ανέβασε η Λίντια στην προσωπική σελίδα που διατηρεί στο Instagram. Ο Δημήτρης και η Λίντια απέφυγαν πολύβουους προορισμούς όπως η Μύκονος, επιλέγοντας νησιά σαν την Αντίπαρο ή τη Σχοινούσα, ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν μια στάση στους Δελφούς προτού κατευθυνθούν προς το Ιόνιο. Η κρουαζιέρα τους περιλάμβανε στάσεις στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, ενώ σε αυτήν είχαν στην παρέα τους κάποιους φίλους τους, αλλά και την αδελφή της Λίντια, Ιρένε. 

Το επίμονο ζευγάρι 

Αμφότεροι αξιολογούν στα δάχτυλα του ενός χεριού τις κοινωνικές εμφανίσεις όπου δίνουν το «παρών», ενώ πριν από λίγους μήνες η βρετανική «Daily Mail» είχε ανακοινώσει τους αρραβώνες τους, σχολιάζοντας πως «όταν ενώνονται δύο δυναστείες όπως αυτές, τα γαμήλια πάρτυ αποτελούν από μόνα τους θέμα συζήτησης». Ο Δημήτρης Χανδρής, στην οικογένεια του οποίου ανήκουν επίσης ξενοδοχεία και επιχειρήσεις real estate, και η Λίντια είναι μαζί πάνω από πέντε χρόνια. Αποπνέοντας τη γοητεία που έχουν συνήθως οι γόνοι του old money, ο 30χρονος Χανδρής τοποθετείται στους πολλά υποσχόμενους της νέας εφοπλιστικής γενιάς του Λονδίνου. Από την άλλη, η αγαπημένη του θεωρείται μέλος της παγκόσμιας αριστοκρατίας χάρη στις επιχειρήσεις και τις στενές σχέσεις της οικογένειάς της με το βρετανικό παλάτι. Οπως μάλιστα συζητιόταν στους σνομπ κοσμικούς κύκλους του Λονδίνου, «πρόκειται για δύο νέα παιδιά υψηλών δυνατοτήτων και χαμηλών τόνων παρά το γεγονός ότι φιλοξενούνται συχνά στις σελίδες lifestyle βίβλων όπως είναι το “Tatler” και το “Vanity Fair”».

Ο Δημήτρης, γιος του Γιάννη Χανδρή και της Τίνας Κουμάνταρου, είναι μέλος μιας από τις πιο σεβαστές εφοπλιστικές οικογένειες του Λονδίνου, ενώ η οικογένεια Φόρτε διαθέτει επίσης άφθονο χρήμα και άπλετο αριστοκρατικό αέρα. Μόνο τυχαίο δεν είναι το ότι ο πατέρας της Λίντια, ο δισεκατομμυριούχος Ρόκο Φόρτε, κατέχει τον τίτλο του Σερ και μπορεί να δειπνεί συχνά με τη βασίλισσα. Κάπως έτσι, τα βρετανικά media ήθελαν τη Λίντια να πέφτει στην αγκαλιά του άτακτου πρίγκιπα Χάρι. Παρόλο η σχέση αυτή δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από την ίδια και το παλάτι, αποτελούσε κοινό μυστικό για τους κοσμικούς κύκλους του Λονδίνου στους οποίους κινείται η πάμπλουτη γόνος. Τότε μάλιστα έλεγαν ότι ο πρίγκιπας Χάρι ήταν τόσο «τσιμπημένος» μαζί της που δεν δίσταζε να δίνει το «παρών» σε νεανικά ξέφρενα πάρτυ και γκαλά έχοντας τη Λίντια στο πλευρό του. Το Μπάκιγχαμ γνώριζε φυσικά για τη συγκεκριμένη σχέση, αλλά προτιμούσε να σιωπά και να κάνει τα στραβά μάτια θεωρώντας το όλο θέμα ένα ακόμη επιπόλαιο love story του εκκεντρικού Χάρι, ο οποίος ως γνωστόν αρέσκεται στο κυνήγι του ποδόγυρου.  Πολλά ακούστηκαν εκείνη την περίοδο, όμως τελικά ο έρωτας του Δημήτρη και της Λίντια αποδείχτηκε δυνατότερος από τα πριγκιπικά καπρίτσια. Η νέα τους ζωή μετά τον ονειρικό γάμο του Σαββάτου θα ξεκινήσει στο Λονδίνο, εκεί όπου θα κατοικήσουν μόνιμα σε ένα πανέμορφο σπίτι που είναι ήδη έτοιμο και θα συνεχίσουν να βγαίνουν στα σικ στέκια και τα prive κλαμπ. Ο Δημήτρης Χανδρής άλλωστε αποτελεί εξέχον μέλος του κλειστού «Bullingdon Club», όπως και ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον και πρώην ο ηγέτης των Συντηρητικών Ντέιβιντ Κάμερον.









Στιγμιότυπα από τις διακοπές του ζευγαριού στην Ελλάδα, που τέλειωσαν την περασμένη εβδομάδα

 

Πηγή: protothema.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ