17.2.2016 14:29

Δημιουργικό Σαββατοκύριακο από τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών

Η πρωτοβουλία για Δημιουργική Απασχόληση σε παιδιά Δημοτικο, που διοργανώνει ο Σύλλογος Δασκάλων συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Έτσι το Σάββατο από τις 17:00 έως τις 20:00 οι μαθητές θα παίξουν με θέμα το νερό. Έτσι προσκαλούνται όλοι, παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί που θέλουν να παρακολουθήσουν. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και φυσικά οι δραστηριότητες δωρεάν .

«Σε μια περίοδο δύσκολη για τη λαϊκή οικογένεια το Σωματείο πρέπει να σταθεί κοντά στα παιδιά μας. Μπορούμε να οργανώσουμε την ψυχαγωγία, τη δημιουργική απασχόληση σε αυτές τις κρίσιμες ηλικίες στοιχείο διαπαιδαγώγησης και ψυχαγωγία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Επιπλέον οι δάσκαλοι προσκαλούν σε μάζεμα πορτοκαλιών και μανταρινιών για τις ανάγκες των σχολείων. Η συγκέντρωση των εσπεριδοειδών θα γίνει « στο κτήμα Πλακωτάρη» επί της Εθνικής Οδού Χίου – Μεστών , 6ο χλμ ( μετά τα τρίτα φανάρια δεξιά στο βενζινάδικο του Ατσάλη).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φέρουν σακούλες και ειδική ενδυμασία. 0Το μάζεμα θα γίνει την Κυριακή από τις  11:00 έως τις 13:00.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ