27.1.2014 11:37

Δίκτυο ασφαλείας για όσους έχουν ανάγκη

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ- ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

Με πρωτοβουλία του βουλευτή Χίου Κώστα Τριαντάφυλλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Συλλόγων και Σωματείων του «Βοήθεια στο Σπίτι» και με τη συμμετοχή του βουλευτή Ηλείας Γιάννη Κουτσούκου, εισηγητή εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ .
Οι  Κ. Τριαντάφυλλος και Γ. Κουτσούκος τόνισαν την πολιτική βούληση του ΠΑΣΟΚ για τη συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», η οποία εκφράστηκε και με την ψήφιση των σχετικών νομοθετικών ρυθμίσεων, αλλά και την προώθηση στο τελικό στάδιο της προγραμματικής συμφωνίας βάσει της οποίας θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα για το επόμενο διάστημα.
Παράλληλα, υπογράμμισαν ότι ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, η ανάπτυξη ενός δικτύου ασφαλείας για τους συμπολίτες μας που πάσχουν, αποτελεί αναγκαιότητα. Στην προσπάθεια αυτή οι κοινωνικές δομές, όπως το «Βοήθεια στο Σπίτι», διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο, στο πλαίσιο του Κοινωνικού Κράτους και γι’ αυτό περιλαμβάνεται στις πολιτικές προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ