17.7.2013 10:50

"Δικαιωθήκαμε για τον μόλο"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΗΠΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ

«Δεν είναι αποκλειστικότητα κάποιων η προστασία του περιβάλλοντος» σημειώνει σε ανακοίνωση του το Λιμενικό ταμείο με αφορμή τημ απόρριψη από το ΣτΕ της προσφυγής κατοίκων των Οινουσσών κατά της κατασκευής του κρηπιδώματος στο λιμάνι.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του το λιμενικό Ταμείο επισημαίνει:

«Η απόφαση του Ε’ τμήματος του συμβουλίου της Επικρατείας να απορρίψει και να μην κάνει δεκτές τις αιτήσεις των ιδιωτών καθώς και των συλλόγων οικολογίας Οινουσσών και της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος για να ακυρωθεί η κατασκευή του εξωτερικού κρηπιδώματος στο Λιμάνι των Οινουσσών, ήρθαν αφενός για να δικαιώσουν τις προσπάθειες του Δήμου Οινουσσών και σε όσους συμπαραστάθηκαν προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες για τη κατασκευή ενός πολύ σημαντικού έργου που ανοίγει νέους ορίζοντες τόσο για τη ζωή των κατοίκων όσο και για την ανάπτυξη αυτού του νησιού.

Αφ’ ετέρου δίνει ένα σαφέστατο μήνυμα σε όλους αυτούς που πιστεύουν ότι έχουν την αποκλειστικότητα της προστασίας του περιβάλλοντος».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ