4.6.2014 11:39

Δικαιολογήστε τις εργαστηριακές εξετάσεις

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Να μπορούν να πληρώνονται οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ τις εργαστηριακές εξετάσεις που δεν τους παρέχει ως όφειλε το  ΠΕΔΥ, ζητά με επιστολή του προς τα Υπουργεία Εργασίας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, τα κόμματα το ΙΚΑ και άλλους αποδέκτες το Εργατικό Κέντρο Χίου .
"Το τελευταίο διάστημα οι εργαζόμενοι και ασφαλισμένοι του ΙΚΑ στο νησί μας έχουν πέσει θύματα της προχειρότητας  των «μεταρρυθμίσεών». Οι ασφαλισμένοι κάνουν τις εργαστηριακές εξετάσεις τους στα εργαστήρια του νησιού που όμως έχουν αναστείλει την συνεργασία τους με τον ΕΟΠΥΥ και όταν θα πάνε να πληρωθούν γίνονται μπαλάκι ανάμεσα στις υπηρεσίες του  ΙΚΑ και του  ΕΟΠΥΥ, γιατί οι μεταρρυθμίσεις δεν ήταν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.
Ζητούμε την άμεση λήψη και ενεργοποίηση   απόφασης, αντίστοιχης με την απόφαση 37097/30-08-2012/ΕΟΠΥΥ που ίσχυε για τον ΕΟΠΥΥ ούτως ώστε οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ να μπορούν να πληρώνονται τις εργαστηριακές εξετάσεις που δεν τους παρέχει ως όφειλε του  ΠΕΔΥ", αναφέρεται στην επιστολή του Εργατικού Κέντρου.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ